Online Jobb Agyféltekés TanfolyamokMost ismét egy kis manga. Van egy nagyon jó manga kreátor a DeviantArt-on. Igen, most egy kicsit ott kutaszkódom, mióta regisztráltam (ez az én oldalam: http://art-by-agnes.deviantart.com/, még nincs sok minden rajt, de bővül 🙂 ), és egy olyan programra bukkantam, ahol meg tudod alkotni a saját manga karaktered.

Mindenféle opció van benne, alakíthatod az arcformát, szemeket, orrot, szájat, arckifejezést, hajat, hátteret és még rengeteg dolgot. Lementeni csak úgy tudod sajnos, ha csinálsz róla egy printscreen-t.

De, és most jön a lényeg, igazából én szerintem ez nem “csak” arra jó, hogy kattintgatsz és kialakítasz valamilyen kombinációt, hanem nagyon jól lehet belőle tanulni. Hiszen rengeteg féle változatát bemutatja a manga egyes részeinek, mint az orr, száj stb. Vagyis lehet gyakorolni. Csinálhatsz magadnak külön gyűjteményt belőle. Egy üres füzet egyik lapjára például rajzold le magadnak az összes szájformát, majd az összes szemet és így tovább. Ezzel lesz egy teljes készleted, amit majd te is tetszés szerint variálhatsz, ha mangát szeretnél rajzolni.

Itt találjátok ezt a manga kreátort: http://crysa.deviantart.com/art/Create-A-Character-Female-V-134120923

És köszönet ismét Crysa-nak, hogy nem kis energiát és időt belefektetett ennek a megalkotásába.

Szeretnél megtanulni rajzolni, akár egy hét alatt eljutni a nulláról az első profi rajzodig? Ha igen, akkor kattints a következő linkre. Még van pár hely a májusi tanfolyamra, ne maradj le! 🙂 ->Online Jobb Agyféltekés Rajztanfolyam vagy ezt másold be a böngésződbe: http://rajzhobby.hu/jobb-agyfeltekes-rajzolas

Készítsd el a saját manga karaktered bejegyzéshez 14 hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Színes Jobb Agyféltekés Tanfolyam
Kategóriák