Online Jobb Agyféltekés Tanfolyamok
Kutyarajz - Bónuszok

Kutyarajz – Bónuszok tananyag

Végre készen vannak és elérhetőek a Bónusz tananyagok! 🙂 Tudom, sokan vártátok már és úgy volt december végére kész lesz, de sokkal összetettebb és átfogóbb tananyagok lettek végül, mint eredetileg terveztem így sokkal több időbe és munkába tellett, hogy készen legyek velük.

Tehát, hogy mik is ezek pontosan, és hogy mi is ez a Bónuszok elnevezés? Ezek külön kis tananyagok a Szem-, Száj-, Orr-, Fül- és Hajrajzolásról és természetesen van Kutyusrajz is, ahol a Szőrrajzolást valamint a különböző tónusok kidolgozását gyakoroljuk.

És, hogy miért Bónuszok a neve? Mert eredetileg az Online Jobb Agyféltekés Rajztanfolyam részei voltak ezek még egy régebbi, leegyszerűsített kivitelben. Mostanra viszont már ez különvált az Alap Online Rajztanfolyamtól és külön is kaphatóak a Bónuszok, immáron új és sokkal részletesebb, átfogóbb kivitelben.

Az összes tananyag tartalmaz Hanganyagokat Prezentációval, ahol az elméletről lesz szó sok-sok illusztrációval; Power Point-okat, ahol részletesen megnézheted a prezentációk anyagait videó formátumban; Videót, ahol egy konkrét rajz elkészítését követheted végig az elejétől a végéig; Referenciaképeket, ahol megtalálod a vázlatrajzát annak a rajznak, amit a videón készítek el, így azt ki is nyomtathatod magadnak, valamint itt találod majd a konkrét referenciaképet is, ami alapján készült a rajz. Valamint tartalmaz még egy kis összefoglalást a használandó Eszközökről is.

A Szem, Orr, Száj és Fül rajzolásáról szóló tananyagoknál a Hanganyag Prezentációval résznél egy kis anatómiával kezdünk, mert ezt fontos, hogy megértsd, hogy élethűen tudd ábrázolni az arc részeit. Valamint, ha érted az anatómiai felépítését, akkor nem számít, hogy milyen irányból vizsgálod az arcot vagy, hogy például a szem és az száj mozgásban van, minden pozícióban képes leszel élethűen ábrázolni őket.
Aztán lesz szó az egyes részek sajátosságairól, valamint a különböző típusokról, etnikai hovatartozás szerinti különbségekről.
Szemrajzolás - Bónuszok tananyagSzájrajzolás - Bónuszok tananyagokMajd átvesszük kicsit az árnyékolás elméletét is, konkrét példán megnézzük, hogyan alakulnak a különböző tónusok az arc egyes részeinél. Végül pedig végigmegyünk egy konkrét rajz elkészítési folyamatán lépésről-lépésre. Természetesen mindez sok-sok illusztrációval történik.

A Hajnál és a Kutyusrajznál annyi a különbség a fentiekhez képest, hogy nem lesz szó anatómiáról, hiszen a hajnál tulajdonképpen elég, ha tudjuk, milyen a fej formája. A kutyánál pedig ahhoz, hogy végigvegyük a kutya anatómiáját, sokkal nagyobb lélegzetvételű tanfolyamra lenne szükség, mint ezek a „kis” Bónusz tananyagok. Így a kutyánál a fókusz a szőrrajzoláson, annak technikáján van. Ezt mutatom meg és magyarázom el részletesen és lépésekre lebontva az elméleti résznél. Továbbá itt a különböző tónusok meghatározását és kidolgozását vesszük végig, ehhez segédeszközöket is fogunk készíteni.

Majd természetesen a Hajnál és a Kutyusrajznál is végigmegyünk egy konkrét rajz elkészülési fázisain.

Kutyarajz - Bónuszok tananyagMinden egyes tananyaghoz tartozik Videó. A videón végignézheted, hogyan készítek el egy konkrét rajzot – az adott tananyagnak megfelelően szemet, orrot, szájat, fület, hajat vagy kutyust rajzolok – az elejétől a végéig. Így pontosan láthatod, hogy én hogyan rajzolok, hogyan tartom, hogyan mozgatom a ceruzám, valamint végigkövetheted mind azt, amiről az elméleti résznél beszéltünk, illetve amit elmagyaráztam a rajz lépésről-lépésre való lebontásánál.
Orr rajzolás - Bónuszok tananyagA Szemrajzolásról szóló tananyaghoz tartozik még egy plusz videó is, ahol megmutatom és elmagyarázom, hogyan rajzolom én a szempillát. Sokaknak szokott ez gondot okozni, valamint sokszor kapok ilyen kérdést, hogy hogyan csinálom. Hát most megmutatom. 🙂

Hajrajzolás - Bónuszok tananyag Fülrajzolás - Bónuszok tananyagokA Referenciaképeknél fogod megtalálni egyrészt a referencia fényképet, ami alapján készült a videón bemutatott rajzom, továbbá, és ez az, ami nagyon fontos, itt megtalálod majd a videón elkészített rajzom vázlatát is! Ezt le tudod menteni magadnak és ki tudod nyomtatni, így akár azonnal el is készítheted a saját rajzodat is követve a tananyagban elhangzottakat, látottakat. Annyiszor nyomtatod ki, ahányszor akarod, így nyugodtan gyakorolhatsz rajta.

Igen, a Kutyus rajznak is megtalálod a vázlatát a referenciaképeknél. Így azonnal el is készítheted a saját kutyusrajzodat is. 🙂

Az Eszközökről szóló részen bemutatom, hogy milyen eszközökre lesz szükséged a rajzok elkészítéséhez.
A Power Pointok pedig tulajdonképpen nem más, mint a Hanganyag Prezentációval anyaghoz készült bemutató, tehát képi anyag, de videó formátumban. Így a Hanganyag Bemutatóval végignézése/hallgatása után meg tudod nyitni a bemutatót és végig tudod nézni az egyes részeket, képeket a saját ütemedben is. És erre szükség is lesz, hogy picit jobban elmélyedj az anatómiai összefüggésekben. Ezt a hanganyagnál meg is fogom említeni, hogy melyik részekhez érdemes majd picit visszatérned és több időt rászánnod.

 

Rendelési Opciók


A Bónuszok mostantól nem közvetlenül a része az Online Jobb Agyféltekés Rajztanfolyamnak. Az alap Online Jobb Agyféltekés Rajztanfolyam megvásárlásakor van egy külön opció, ahol kérheted hozzá a Bónuszok anyagrészt is, ennek lesz egy plusz költsége.

Viszont így a Bónuszok tananyag külön is megvásárolható, hogy azoknak is elérhető legyen, akik már végeztek valahol jobb agyféltekés rajztanfolyamot – akár itt, akár máshol -, illetve akik úgy érzik, hogy a rajzolás alapjait tudják, így csak a Bónuszokra lenne szükségük.

Továbbá az egyes anyagrészek külön-külön is elérhetőek, hogy azoknak is kedvezzek, akik nem mindenre kíváncsiak, csak egy-egy részre lenne szükségük.

Készítettem egy kis videót a Bónuszok tananyagról. Itt találod:

 

Hogyan jutsz hozzá a tananyagokhoz?

Ezekhez a tananyagokhoz is online jutsz hozzá, bár nem úgy, mint az Online Jobb Agyféltekés Rajztanfolyamhoz.
Tehát itt nem lesznek letöltési linkek, hanem megkapod a saját felhasználónevedet és jelszavadat – a jelszavad később megváltoztathatod – és ezekkel fogsz tudni belépni egy online felületre, ahol megnézheted a videókat, hanganyagokat, illetve innen letöltheted majd a referenciaképeket és a bemutatók/prezentációk anyagait, ez utóbbiakat le tudod majd menteni a saját gépedre.

FONTOS! A tananyagok egy felhasználóra érvényesek, tehát a tananyagok megvásárlásával csak Te vagy jogosult megtekinteni őket. Illetve, ha nem magadnak, hanem ajándékba vásárolod a tananyagot, akkor az a személy jogosult a tananyagok megtekintésére, akinek rendelted.
Helytelen felhasználás esetén a fiókod törlésre kerülhet!

 

Árak


És akkor lássuk az árakat.

Az egyes részek külön-külön:

  • Szemrajzolás: 3,000 Ft
  • Orr rajzolás: 3,000 Ft
  • Szájrajzolás: 3,000 Ft
  • Fülrajzolás: 3,000 Ft
  • Hajrajzolás: 2,000 Ft
  • Kutyarajz – Szőrrajzolás: 3,000 Ft

Bónuszok teljes csomag (szem-, orr-, száj-, fül-, haj- és kutyarajz): 12,000 Ft

Online Jobb Agyféltekés Rajztanfolyam + Bónuszok: 23,000 Ft + 7,000 Ft = 30,000 Ft

És, hogy mindezt hol tudod megrendelni? Hát itt: https://rajzhobby.hu/shop/termekkategoria/bonuszok/
Vagy kattints az alábbi gomra!
Megrendelem - Bónuszok tananyag
 

Színes Jobb Agyféltekés Tanfolyam
Kategóriák