Online Jobb Agyféltekés Tanfolyamok

Elérhető az Online Jobb Agyféltekés Rajztanfolyam 2.0!

Elkészült az Online Jobb Agyféltekés Rajztanfolyam új, frissített, 2.0-ás változata!🙂

Hogy ez mit jelent? Mint minden művész, én is folyamatosan új dolgokat tanulok, fejlődök, így szükséges, hogy a tanfolyam is fejlődjön velem együtt. Az alap teória természetesen ugyan az, de jó pár dolgot megváltoztattam, illetve hozzátettem a tananyaghoz, amikkel egyrészt könnyebbé tettem egyes részek megértését, másrészt olyan új dolgok, mind elméleti téren, mind új rajztechnikák, kerültek a tananyagba, amikkel egy jobb, mélyebb és még inkább használható tudásra tehetsz szert.

A tananyag minden szinten megújult, új, jobb minőségű hanganyagok, feladatleírások illusztrációkkal és vadonatúj videók új rajzokkal! A portrérajz is új, és az ehhez tartozó videó is, ahol elejétől a végéig láthatod az elkészülés folyamatát, a kezdéshez használt technikákat, a vázlatrajz elkészítését, majd a részletes kidolgozást is. És még egy plusz. Mindezek ellenére a tanfolyam ára nem változik!

Valamint elárulok egy titkot. Érdemes most elvégezned ezt az alaptanfolyamot, mert nem állunk meg itt! Nem sokára érkezik a következő tanfolyam, amivel tovább mélyítheted az itt megszerzett tudásodat és egy magasabb szintre léphetsz. Ehhez viszont el kell, hogy sajátítsd az alapokat, így ne várj tovább! Kezdj hozzá most! 🙂

Szeretnél pár nap múlva Te is ilyen rajzot készíteni?

Sokan szeretnének megtanulni rajzolni, hogy megörökíthessék a körülöttük lévő világot úgy, hogy az egyedi és megismételhetetlen legyen. Gyermekkorunk óta rajzolunk, már az ősemberek is készítettek barlangrajzokat az események és érzéseik megörökítésére.

Azonban a gyermekkor rajzai egyszer csak abbamaradnak, hiába szeretnénk, a rajzaink valahogy nem olyanok lesznek, mint a valóság, így abba is hagyjuk. És miért hagyjuk abba? Mert azt hisszük, hogy nekünk nincs meg a képességünk, tehetségünk a rajzoláshoz.

Pedig a rajzoláshoz szükséges képességek és alapvető készségek mindenkiben megvannak, csak felszínre kell őket hozni. Ami alapvetően megakadályozza, hogy rajzolni tudjunk, az a racionális gondolkodás, vagyis egy olyan gondolkodásmódot használunk a mindennapjainkban, ami egyszerűen alkalmatlan a rajzolásra. A bal agyfélteke nem szeret rajzolni.

És mivel a hétköznapjaink során úgymond “haszontalan” dolog a rajzolás, hiszen nincs alapvető szükségünk rá, ezért nem is kíséreljük meg másként szemlélni a dolgokat.

Amit az Online Jobb Agyféltekés Rajztanfolyamon elérsz az egy másfajta látás és gondolkodásmód (jobb agyféltekés mód), ami hozzásegít a rajzoláshoz szükséges készségek elsajátításához. Igen, online, ami azt jelenti, hogy bármikor, bárhonnan végezheted a tanfolyamot, vagyis nem kell utaznod sehova, itt a rajztanfolyam megy hozzád. 🙂 Nem, nem kell hozzá folyamatos internet kapcsolat. A tanfolyam letöltéséhez kell csak csupán az internet, utána viszont már a tananyagok a saját gépedről elérhetőek. Magáról a tanfolyamról itt olvashatsz bővebben: https://rajzhobby.hu/online-jobb-agyfeltekes-rajztanfolyam/

A rajzoláshoz szükséged lesz az alapvető rajzkészségekre, rajztechnikákra is, így természetesen a tanfolyam során ezeket is el fogod sajátítani, mint például a szélek, terek, arányok és szögek, árnyékok és fények, valamint az egész észlelése.

Amint megtapasztalod, hogy milyen is ez a más fajta, kreatív látásmód, valamint megtanulod tudatosan irányítani, hogy pillanatok alatt át tudj ebbe a gondolkodásmódba váltani, akkor ezen a készségek elsajátítása nem fog gondot okozni.

Online Jobb Agyféltekés Rajztanfolyam - Hobby Rajz

Hogy milyen gyorsan végzel a tanfolyammal, az már csak Tőled függ. Elvégezheted akár 1 hét alatt is, attól függően, hogy mennyi időt tudsz rászánni naponta. A lényeg, hogy élvezd a folyamatot, az alkotás és az új dolgok felfedezése által nyújtotta örömöt. Légy részese te is ennek a hihetetlen élménynek és csatlakozz az immáron több szász főt számláló csapathoz, akiket a tanfolyam 2009-es indulása óta megtanuítottam rajzolni. 🙂

A tanfolyam anyagát online küldöm el, vagyis letöltési linkeket fogsz kapni, ahonnan letöltheted a tanfolyam anyagát. Hogy ez miért jó? Mert nem kell várnod egy percet sem, a tananyagokat azonnal letöltheted és így azonnal el is kezdheted a gyakorlást. Valamint, nem utolsó szempontként, nincs postaköltség, így olcsóbb is. 🙂
A Rajztanfolyam 3 részes, minden egyes részben találsz hanganyagokat, oktatóvideókat, feladatleírásokat, illusztrációkat. Ezek segítségével garantáltan elsajátítod a Jobb Agyféltekés Rajzolás módszerét.

Az Online Jobb Agyféltekés Rajztanfolyam során ugyanazt tanulhatod meg, mintha részt vennél egy 3-4 napos tanfolyamon, azzal a különbséggel, hogy itt nagyobb, részletesebb és mélyrehatóbb tudásra teszel szert a személyre szabott segítségnyújtás, a saját ütemedben való haladás és a bónuszokban tanított pluszok által, amit egyéb tanfolyamokon nem tanítanak, mint pl. állatrajzok, szőrrajzolás, arc részeinek rajzolása, mint szem-, száj-, orr-, valamint haj rajzolás.

A tanfolyam anyaga tartalmazza azt is, hogy milyen eszközökre lesz szükséged a tanfolyam során. Mindent be tudsz szerezni egy papír írószer boltban, illetve ha valamit nem kapnál meg, vagy nincs a közeledben rá lehetőség, akkor ajánlok webshopokat is a tananyagban, ahonnan meg tudod rendelni az eszközöket.

A tanfolyam során végig, folyamatosan, majd a tanfolyam utolsó feladatának elvégzése után még egy hónapig velem tartod a kapcsolatot email-ben, így segítek neked megfelelően végighaladni a tanfolyamon és biztosítani a folyamatos fejlődést.

Gyerekek esetében a tanfolyam

Sokszor kapok olyan kérdést, hogy gyerekek is végezhetik-e a tanfolyamot. Általában a tanfolyamot 13-14 éves kortól szoktam ajánlani. Egyrészt azért, mert a feladatok elég nagy koncentrálást igényelnek, még így is, hogy magadnak osztod be a feladatok ütemét.
A másik ok pedig, hogy úgy kb. 13-14 éves korra érik el azt a fajta szem- és kéz koordinációt, ami a rajztanuláshoz szükséges.
De természetesen nem baj az sem, ha fiatalabb gyermek végzi a tanfolyamot, ha van kedve hozzá. A lényeg az, hogy tisztában legyen azzal, hogy ha fiatalabb, mint 13-14 év, akkor valószínűleg most még nem fog olyan eredményeket elérni, mint pár évvel később. Viszont sosem lehet elkezdeni elég korán rajzolni, és fejleszteni a készségeket, látásmódot, így ártani nem árt, csak használ. 🙂

Ajándékkártya

Ajándékba vennéd a tanfolyamot valakinek? Letöltési linket mégsem adhatsz ajándékba, nem igaz? Semmi probléma, rendeld meg a tanfolyamot Ajándékkártya formájában, így kézzelfoghatóvá teheted a meglepetésed.

Ezzel a kártyával, illetve a kártyán lévő kódszámmal jelentkezhet nálam a megajándékozottad és így közvetlenül neki fogom elküldeni a tanfolyam anyagát.

Ajandekkartya_Online Jobb Agyfeltekes Rajztanfolyam

Az Ajándékkártyát email-ben, pdf formátumban küldöm el neked, így gyorsan hozzájuthatsz és a saját nyomtatódon ki tudod nyomtatni. Ebben az esetben javaslom, hogy egy jó minőségű, vastagabb papírra/rajzpapírra nyomtasd ki, hogy szép legyen. A kártya mérete 10,5 x 7,4 cm, így a legjobb, ha egy pici szép borítékba téve adod át a megajándékozottnak.

A részletes információkat a tanfolyamról ezen a linken találod: Online Jobb Agyféltekés Rajztanfolyam, de nézd meg a Galériában a Tanfolyami rajzokat is, hogy meggyőződhess róla, milyen rajzok születtek az eddigi tanfolyamok során. Részt szeretnél venni a tanfolyamon? Kattints ide:

 
Megrendelés_OJRT
 
(vagy másold a böngésződ címsorába: https://rajzhobby.hu/shop/termek/online-jobb-agyfeltekes-rajztanfolyam-bonuszok-tananyag/)

Készítettem egy válogatást is a rajztanfolyam során készült rajzokból. Szerintem tetszeni fog. :-)Köszönöm az eddigi résztvevőknek, hogy ilyen fantasztikusan jó rajzokkal ajándékoztak meg engem!!! Büszke vagyok Rátok! Itt láthatjátok a videót:

A jobb agyféltekés rajzolás bejegyzéshez 13 hozzászólás

Színes Jobb Agyféltekés Tanfolyam
Kategóriák