Online Jobb Agyféltekés Tanfolyamok

Elérhető a Rajztanfolyam legújabb, felfrissült változata!

Vagyis elkészült az Online Jobb Agyféltekés Rajztanfolyam 2.0

Hogy ez mit jelent? Az alap teória természetesen ugyan az, de jó pár dolgot megváltoztattam, illetve hozzátettem a tananyaghoz, amikkel egyrészt könnyebb a módszer elsajátítása, másrészt új dolgok kerültek a tananyagba, mind elméleti téren, mind új rajztechnikák, amikkel egy jobb, mélyebb és még inkább használható tudásra tehetsz szert.De ez még nem minden. Közkívánatra ismét Angelina Jolie lesz a fő rajz. Természetesen új rajz készült ehhez is, új videóval, részletesebb lépésről-lépésre való leírással, amihez nagyon sok illusztráció is tartozik, ahol végig követheted az elkészülés folyamatát. A videóban pedig a legelső lépéstől, a vázlatkészítéstől, a kezdéshez használt technikáktól az utolsó ceruzavonásig nézheted végig a rajz elkészülését, a részletes kidolgozás folyamatát.És még egy plusz, a referenciaképek között megtalálod ennek a rajznak a vázlatát is nyomtatható formában, így gyakorolhatod az árnyékolást ennek segítségével, mielőtt nekikezdesz a saját rajzod elkészítéséhez.

Ugyanígy a tanfolyam többi része is megújult, új, jobb minőségű hanganyagok, feladatleírások illusztrációkkal és mindenhol vadonatúj videók új rajzokkal!

Valamint elárulok egy titkot. Érdemes most elvégezned ezt az alaptanfolyamot, mert nem állunk meg itt! Nem sokára érkezik a következő tanfolyam, amivel tovább mélyítheted az itt megszerzett tudásodat és egy magasabb szintre léphetsz. 🙂

Szeretnél pár nap múlva Te is ilyen rajzot készíteni?

Sokan szeretnének megtanulni rajzolni, hogy megörökíthessék a körülöttük lévő világot úgy, hogy az egyedi és megismételhetetlen legyen. Gyermekkorunk óta rajzolunk, már az ősemberek is készítettek barlangrajzokat az események és érzéseik megörökítésére.

Azonban a gyermekkor rajzai egyszer csak abbamaradnak, hiába szeretnénk, a rajzaink valahogy nem olyanok lesznek, mint a valóság, így abba is hagyjuk. És miért hagyjuk abba? Mert azt hisszük, hogy nekünk nincs meg a képességünk, tehetségünk a rajzoláshoz.

Pedig a rajzoláshoz szükséges képességek és alapvető készségek mindenkiben megvannak, csak felszínre kell őket hozni. Ami alapvetően megakadályozza, hogy rajzolni tudjunk, az a racionális gondolkodás, vagyis egy olyan gondolkodásmódot használunk a mindennapjainkban, ami egyszerűen alkalmatlan a rajzolásra. A bal agyfélteke nem szeret rajzolni.

És mivel a hétköznapjaink során úgymond “haszontalan” dolog a rajzolás, hiszen nincs alapvető szükségünk rá, ezért nem is kíséreljük meg másként szemlélni a dolgokat.

Amit az Online Jobb Agyféltekés Rajztanfolyamon elérsz az egy másfajta látás és gondolkodásmód (jobb agyféltekés mód), ami hozzásegít a rajzoláshoz szükséges készségek elsajátításához. Igen, online, ami azt jelenti, hogy bármikor, bárhonnan végezheted a tanfolyamot, vagyis nem kell utaznod sehova, itt a rajztanfolyam megy hozzád. 🙂 Nem, nem kell hozzá folyamatos internet kapcsolat. A tanfolyam letöltéséhez kell csak csupán az internet, utána viszont már a tananyagok a saját gépedről elérhetőek. Magáról a tanfolyamról itt olvashatsz bővebben: https://rajzhobby.hu/online-jobb-agyfeltekes-rajztanfolyam/

A rajzoláshoz szükséged lesz az alapvető rajzkészségekre, rajztechnikákra is, így természetesen a tanfolyam során ezeket is el fogod sajátítani, mint például a szélek, terek, arányok és szögek, árnyékok és fények, valamint az egész észlelése.

Amint megtapasztalod, hogy milyen is ez a más fajta, kreatív látásmód, valamint megtanulod tudatosan irányítani, hogy pillanatok alatt át tudj ebbe a gondolkodásmódba váltani, akkor ezen a készségek elsajátítása nem fog gondot okozni.

Hogy milyen gyorsan végzel a tanfolyammal, az már csak Tőled függ. Elvégezheted akár 1 hét alatt is, attól függően, hogy mennyi időt tudsz rászánni naponta. A lényeg, hogy élvezd a folyamatot, az alkotás és az új dolgok felfedezése által nyújtotta örömöt. Légy részese te is ennek a hihetetlen élménynek és csatlakozz az immáron több szász főt számláló csapathoz, akiket a tanfolyam 2009-es indulása óta megtanuítottam rajzolni. 🙂

A tanfolyam anyagát online küldöm el, vagyis letöltési linkeket fogsz kapni, ahonnan letöltheted a tanfolyam anyagát. Hogy ez miért jó? Mert nem kell várnod egy percet sem, a tananyagokat azonnal letöltheted és így azonnal el is kezdheted a gyakorlást. Valamint, nem utolsó szempontként, nincs postaköltség, így olcsóbb is. 🙂
A Rajztanfolyam 3 részes, minden egyes részben találsz hanganyagokat, oktatóvideókat, feladatleírásokat, illusztrációkat. Ezek segítségével garantáltan elsajátítod a Jobb Agyféltekés Rajzolás módszerét.

Az Online Jobb Agyféltekés Rajztanfolyam során ugyanazt tanulhatod meg, mintha részt vennél egy 3-4 napos tanfolyamon, azzal a különbséggel, hogy itt nagyobb, részletesebb és mélyrehatóbb tudásra teszel szert a személyre szabott segítségnyújtás, a saját ütemedben való haladás és a bónuszokban tanított pluszok által, amit egyéb tanfolyamokon nem tanítanak, mint pl. állatrajzok, szőrrajzolás, arc részeinek rajzolása, mint szem-, száj-, orr-, valamint haj rajzolás.

A tanfolyam anyaga tartalmazza azt is, hogy milyen eszközökre lesz szükséged a tanfolyam során. Mindent be tudsz szerezni egy papír írószer boltban, illetve ha valamit nem kapnál meg, vagy nincs a közeledben rá lehetőség, akkor ajánlok webshopokat is a tananyagban, ahonnan meg tudod rendelni az eszközöket.

A tanfolyam során végig, folyamatosan, majd a tanfolyam utolsó feladatának elvégzése után még egy hónapig velem tartod a kapcsolatot email-ben, így segítek neked megfelelően végighaladni a tanfolyamon és biztosítani a folyamatos fejlődést.

Gyerekek esetében a tanfolyam

Sokszor kapok olyan kérdést, hogy gyerekek is végezhetik-e a tanfolyamot. Általában a tanfolyamot 13-14 éves kortól szoktam ajánlani. Egyrészt azért, mert a feladatok elég nagy koncentrálást igényelnek, még így is, hogy magadnak osztod be a feladatok ütemét.
A másik ok pedig, hogy úgy kb. 13-14 éves korra érik el azt a fajta szem- és kéz koordinációt, ami a rajztanuláshoz szükséges.
De természetesen nem baj az sem, ha fiatalabb gyermek végzi a tanfolyamot, ha van kedve hozzá. A lényeg az, hogy tisztában legyen azzal, hogy ha fiatalabb, mint 13-14 év, akkor valószínűleg most még nem fog olyan eredményeket elérni, mint pár évvel később. Viszont sosem lehet elkezdeni elég korán rajzolni, és fejleszteni a készségeket, látásmódot, így ártani nem árt, csak használ. 🙂

Ajándékkártya

Ajándékba vennéd a tanfolyamot valakinek? Letöltési linket mégsem adhatsz ajándékba, nem igaz? Semmi probléma, rendeld meg a tanfolyamot Ajándékkártya formájában, így kézzelfoghatóvá teheted a meglepetésed.

Ezzel a kártyával, illetve a kártyán lévő kódszámmal jelentkezhet nálam a megajándékozottad és így közvetlenül neki fogom elküldeni a tanfolyam anyagát.

Ajandekkartya_Online Jobb Agyfeltekes Rajztanfolyam

Az Ajándékkártyát email-ben, pdf formátumban küldöm el neked, így gyorsan hozzájuthatsz és a saját nyomtatódon ki tudod nyomtatni. Ebben az esetben javaslom, hogy egy jó minőségű, vastagabb papírra/rajzpapírra nyomtasd ki, hogy szép legyen. A kártya mérete 10,5 x 7,4 cm, így a legjobb, ha egy pici szép borítékba téve adod át a megajándékozottnak.

A részletes információkat a tanfolyamról ezen a linken találod: Online Jobb Agyféltekés Rajztanfolyam, de nézd meg a Galériában a Tanfolyami rajzokat is, hogy meggyőződhess róla, milyen rajzok születtek az eddigi tanfolyamok során. Részt szeretnél venni a tanfolyamon? Kattints ide:

 
Megrendelés_OJRT
 
(vagy másold a böngésződ címsorába: https://rajzhobby.hu/shop/termek/online-jobb-agyfeltekes-rajztanfolyam-bonuszok-tananyag/)

 
Színes Jobb Agyféltekés Tanfolyam
Kategóriák