Online Jobb Agyféltekés TanfolyamokA legutóbb egy manga kreátort mutattam nektek, sajnos nem sikerült találnom (még) férfi mangára hasonlót, de találtam más érdekes tutorial-t.

Most csak egy gyors képekből állót teszek fel, ahol van szöveg (angolul), de a képek önmagukért beszélnek. Ezeken lépésről-lépésre követhetitek végig, hogyan is alakul ki egy kép a legalapvetőbb formákból és vonalakból álló vázlatból.

Remélem ezzel adok egy kis ihletet, hogyan is kezdj hozzá egy általad elképzelt jelenet vagy figura megrajzolásához. Nem kell egyből a végső vonalakat megrajzolni és a kész képet megpróbálni egyből lerajzolni. Előbb készíts róla vázlatot, amihez elég ha tudsz köröket, oválisokat, háromszöget, vonalakat stb. rajzolni. Aztán majd alakítod lépésről-lépésre, mindig egy kicsit hozzátéve, míg ki nem alakul az a végső kép, amit látni szeretnél.

Használd a radírodat nyugodtan, hogy javíts, alakíts azon a vázlaton. Arra figyelj csak, hogy ezek a kezdeti vonalak halványak legyenek, hogy könnyű legyen javítani. Majd ha már kialakult a végső kép, akkor meghúzhatod erőssebben a végső vonalakt. 🙂

És itt a tutorial, amit kitten-chan-nak köszönhetünk (katt a képre, hogy nagyobban lásd, majd jobb gomb, save as-szal mentsd le magadnak):

Online Jobb Agyféltekés Rajztanfolyam -> Tanulj meg rajzolni az alapoktól akár egy hét alatt! Már csak egy pár hely van az e havi tanfolyamra. Jelentkezz most, ne maradj le! 🙂 -> http://rajzhobby.hu/jobb-agyfeltekes-rajzolas

Karakter rajzolás az alapoktól bejegyzéshez 3 hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Színes Jobb Agyféltekés Tanfolyam
Kategóriák