Online Jobb Agyféltekés TanfolyamokBár ennek a bejegyzésnek az a címe, hogy hogyan rajzoljunk cicát, de igazából ez a technika bárminek a megrajzolásához jó.

A lényege abban rejlik, hogy használjunk rácsot. Vagyis rajzoljunk fel halványan a papírunkra ugyanakkora kockákból álló hálót. A referenciának használt képre is rajzoljunk fel egy ilyet.

Ennek segítségével pedig fel tudjuk rajzolni a vázlatát a rajzunknak úgy, hogy kockáról kockára haladva megrajzoljuk az ott látott formákat.

Ezzel a módszerrel biztosan jók lesznek az arányok, akár kicsinyíteni és nagyítani is tudunk. Ha a körvonalak, vagyis a vázlat megvan, akkor radírozzuk ki a rácsot, majd egészítsük ki a rajzot a részletekkel. Ezután következhetnek az apró részletek és tónusok is.

Online Jobb Agyféltekés Rajztanfolyam -> Nem tudsz rajzolni, de szeretnél? Itt megtanulhatsz. Nem kell, hozzá sem tehetség, sem előképzettség. Bárhonnan elvégezhető, nem kell hozzá utaznod vagy szabadságot kivenned. -> http://rajzhobby.hu/online-jobb-agyfeltekes-rajztanfolyam/

Online Színes Jobb Agyféltekés Tanfolyam -> “Köszi, de én már tudok rajzolni, engem a színek és a festés jobban érdekelne.” Rendben, semmi akadálya, akkor ami neked szól az ez -> http://rajzhobby.hu/szines-tanfolyam-online-hobby-rajz

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Színes Jobb Agyféltekés Tanfolyam
Kategóriák