Online Jobb Agyféltekés TanfolyamokBiztos van, aki tudja mit jelent az, hogy ACEO, de szerintem sokaknak fogalmuk sincs róla.

ACEO, vagyis Art Cards, Editions and Originals. Ezek tulajdonképpen pici kártyák, amiknek egy szabálya van, hogy 3,5 x 2,5 inch (8,9 x 6,4 cm) nagyságúak. Ennek fő oka, hogy üzletkötésekre találták ki. De ma már sok művész készít ilyen kártyákat értékesítésre is.

Sokan gyűjtik is ezeket. Egyrészt mert szépek, kis helyen elférnek, meg aztán akár könyvjelzőnek is használhatóak 🙂

Árulnak eredetieket és nyomtatott verziókat is. Ez utóbbi esetben ezek számozottak és aláírtak, általában a hátoldalukon. Ezek a kis kártyák bármilyen médiummal készülhetnek ma már. Vízfesték, olaj, akril, pasztell, toll, tinta, ceruza stb. A határ a csillagos ég…

Itt egy kis videó, ahogy épp egy ilyen ACEO kártya készül el. Mivel nagyon kicsi, ezért igen miniatűrben kell rá rajzolni. Lehet kísérletezni. Próbáld ki te is, hogy milyen ilyen picikében alkotni! Ja és a végén érdemes lamináltatni, hiszen úgy lesz tartós a pici rajz.

Online Jobb Agyféltekés Rajztanfolyam -> Alkoss te is! A nulláról juss el az első élethű portrédig akár egy hét alatt. Ez egy országos tanfolyam, így bárki jelentkezhet rá lakhelytől függetlenül. Nézd meg a részleteket itt: ttp://rajzhobby.hu/online-jobb-agyfeltekes-rajztanfolyam/

Mi az az ACEO és hogyan rajzoljunk ilyet? bejegyzéshez 1 hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Színes Jobb Agyféltekés Tanfolyam
Kategóriák