Online Jobb Agyféltekés TanfolyamokGondolkoztam rajta, hogyan is kéne kifejeznem a címet. Kisállat, háziállat, házi kedvenc, kiskutyád, kismacskád… Végül kisállat lett. 🙂 Lehet szavazni ki minek örült volna jobban mint kifejezés…

Na de a viccet félretéve, térjünk a lényegre. Szerettem volna egy olyan bejegyzést, ami a házi kedvencek megörökítéséhez ad tippeket azoknak, akik nem igazán jártasak  -még 😉 – a rajzolás, festés világában, de mégis művészkednének egy kicsit.

Találtam végül egy olyan videót, ami abban segít, hogy rajztudás nélkül is fel tudd vinni a vázlatát a kis kedvencednek egy papírra vagy egy festővászonra. Igen ötletes, de tényleg. Nekem nem is jutott volna eszembe, hogy így is lehet.

Aztán pedig megmutatja hogyan fesd meg. Na ez a része szerintem azoknak, akik teljesen járatlanok a festésben, színkeverésben, nem lesz olyan egyértelmű. De végül is készen kapható színeket is lehet kapni, így nem muszáj feltétlenül a színkeveréssel próbálkozni.

OK, elég a dumából. Következzen a videó. 🙂 Még annyit, hogy akrilfestékkel készültek a képek.

Online Színes Jobb Agyféltekés Tanfolyam -> Nem csak készen kapható színekből szeretnél dolgozni és valóban élethű festményeket szeretnél készíteni? Ez a tanfolyam a színkeverésben teljesen kezdőknek szól. A nulláról juttat el az első profi festményedig. Nem számít hol élsz, ezt a tanfolyamot otthonodból végezheted és mindössze 14,000 Ft + postaköltség az ára. -> http://rajzhobby.hu/szines-tanfolyam-online-hobby-rajz

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Színes Jobb Agyféltekés Tanfolyam
Kategóriák