Online Jobb Agyféltekés TanfolyamokA Facebook-on ismét jött egy kérés. Most egy élethű kígyó megrajzolásában kértek segítséget.

Pontosan az volt a problémája, hogy a formát meg a mintázatot még külön-külön valahogy sikerül megrajzolni, de egy rajzra valahogy nem jön össze a kettő.

A youtube-on találtam ehhez a problémához egy nagyon jól illusztrált videót. A lényege, hogy a fejnek a mintázatát külön bontja a test többi részének pikkelyeitől. A fej mintázatához egy élő kígyót mutat modellnek, a test többi részéhez pedig  egy téglafal mintázatát használja segítségnek.

Tehát a téglafal mintázatát kell úgy elképzelni, mintha egy hengerre rajzolnád fel, és így meghajlik a térben. Aztán pedig a “téglákat” kell lekerekíteni úgy, hogy pikkelyszerű legyen.

Na, hát ez így valószínűleg nem annyira érthető, úgyhogy itt a kis videó, abból minden világossá válik. 🙂

Itt egy másik igen rövid videó, aminek a minősége sajnos nem a legjobb, de szerintem a lényeges lépéseket jól megmutatja. Az egyes fázisoknál meg kell állítani a videót, és úgy lehet jobban megvizsgálni az adott állapotot, valamint elolvasni hozzá az instrukciókat.

Na és akkor még egy gratis kígyó rajz, ami még lehet segítség, mikor kígyót rajzolsz.

Még mindig nincs meg az ajándék a fa alá? Ajándékozz Online Jobb Agyféltekés Rajztanfolyamot vagy Színes Jobb Agyféltekés Tanfolyamot. De siess, hogy még időben odaérjen!!! Ráadásul most 15-ig ingyen Színes Tanfolyamot nyerhetsz Rajztanfolyam rendelése esetén!!! -> Online Jobb Agyféltekés Rajztanfolyam

Hogyan rajzoljunk élethű kígyót bejegyzéshez 1 hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Színes Jobb Agyféltekés Tanfolyam
Kategóriák