Online Jobb Agyféltekés TanfolyamokSzeretnék pár bejegyzést, ahol “hogyan rajzoljunk lovat” témakört járjuk körbe. Ez most itt az első.

Ez a videó azért tetszett meg, mert a nulláról, az üres papírról indulva követhetjük végig tényleg lépésről-lépésre, hogyan rajzoljunk meg egy lovat, ami nem fénykép után készül, hanem csak úgy a képzeletünkből.
A bejegyzés alján találjátok a videót, de előtte pontokba szedtem, hogy mit is fogtok látni, csak úgy segítségképpen.

A szükséges eszközök:

  • papír (lehet nyomtatópapír is, főleg míg csak gyakorlunk)
  • Rotring (a legjobb, ha 2B-s, 0.5-ös hegyet tudunk bele tenni)
  • radír

1. lépés: Először találd ki, hogy milyen pózban legyen, képzeld el magadban, majd körökkel, vonalakkal, egyszerű alapformákkal vázold fel a ló körülbelüli felépítését. Ez majd segíteni fog a végső forma felépítésében. Most még nem menj bele túlságosan a részletekbe.

2. lépés: Finomíts a ló formáján, alakítsd ki a lábakat és rajzold meg a fő körvonalakat. Most kezdjük el hozzáadni a részleteket.

3. lépés: Finomítsunk a fejen. Ez tart a legtovább a videón, mert a fej az, ami vagy nagyon jóvá teszi a végső rajzot, de nagyon el is ronthatja. Szóval erre szánjuk rá az időt, és ha valami nem tetszik, akkor radírozzunk és javítsunk.

4. lépés: Radírozzuk ki a már nem kellő segédvonalakat és javítsunk ott, ahol kell.

5. lépés: Adjuk hozzá a részleteket, mint sörény, farok, szemek, orr stb.

És akkor most már csak a videó van hátra 🙂

Online Jobb Agyféltekés Rajztanfolyam-> Megtanulsz másképp nézni a dolgokra, és megtanulod a rajzoláshoz szükséges alapkészségeket. Gyönyörű portrékat fogsz rajzolni pár hét alatt, a fejlődés elképesztő. -> http://rajzhobby.hu/online-jobb-agyfeltekes-rajztanfolyam/

Hogyan rajzoljunk lovat 1. bejegyzéshez 27 hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Színes Jobb Agyféltekés Tanfolyam
Kategóriák