Online Jobb Agyféltekés TanfolyamokA szerdai bejegyzésemben ígértem, hogy mutatok egy variációt, hogyan lehet megspékelni a felhőfestést, mire is lehet felhasználni.


Csak egy variáció, változtatás a háttér színén, egy egyszerű fa ágakkal, és már is kész egy szép kép a falra. 🙂 Na persze, “egyszerű”, mi? Persze, hogy nem az, de azért ötletnek és kísérletezésnek jó.

A háttérhez használhatsz pirosat a tetejére, lent pedig narancssárgát, vagy fehérrel világosított pirosat. Az elkészítési elve ugyanaz, mint amit az ég megfestésénél mutattam a legutóbbi bejegyzésemben.

A fához használhatsz barnát, aminek az értékén feketével sötétíthetsz, valamint szürkével, fehérrel a fa textúráját is megteremtheted. A festmény akril festékkel készült.

Nézzétek csak:

http://www.youtube.com/watch?v=0UAvgHQoxyc

Online Színes Jobb Agyféltekés Tanfolyam -> Ha érdekelnek a színek és szeretnél tájképet, virágot vagy portrét festeni, akkor tanuld meg helyesen látni a színeket, tanuld meg a színelméletet és a színkeverést! ->http://rajzhobby.hu/szines-tanfolyam-online-hobby-rajz

Hogyan fessünk felhőket és eget_variációk bejegyzéshez 1 hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Színes Jobb Agyféltekés Tanfolyam
Kategóriák