Online Jobb Agyféltekés Tanfolyamok

A gyors rajzolás hasznos, hogy megtanuljunk úgymond fázis rajzokat készíteni, vagyis egy épp adott mozdulatot rögzíteni, valamint művészi kísérletezgetésre is jó. Tulajdonképpen a gyors rajzolás nem más, mint a krokizás (erről bővebben itt olvashatsz).

Mikor egy művész krokikat vagy gyors rajzokat készít, akkor van egy bizonyos célja vele. Például a cél az, hogy megértsük, hogyan rajzoljunk egy bizonyos részletet, vagy megtaláljuk a megfelelő szöget stb.

Egy másik fontos oka a gyors rajzolásnak, hogy szabadságot adjon a rajzoló kéznek. Ez új felfedezésekhez vagy új nézőpontokhoz segít hozzá.

Krokikat/ gyors rajzokat készíthetünk egy élő modellről, de akár képzeletből is rajzolhatunk, mindkettő hasznos. Nem szükséges hozzá különösebb előkészület. Készülhet egy állatkertben, a vízparton, otthon stb. A lényeg az, hogy gyors legyen és lehetőleg sok rajzot készítsünk, ne csak egyet-kettőt. 🙂

A gyors rajzolást, krokizást mutatja be az alábbi kis villám videó is.

Ne húzd tovább az időt! Ha valóban szeretnél megtanulni rajzolni, akkor most már épp itt az ideje, hogy tegyél is érte. Vagyis kezdd el! 🙂 -> Online Jobb Agyféltekés Rajztanfolyam

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Színes Jobb Agyféltekés Tanfolyam
Kategóriák