Online Jobb Agyféltekés TanfolyamokRajzolni nem csak úgy lehet, hogy nekiesünk egyből a képnek, segédvonalakat veszünk fel és rögtön a pontos kontúrokat rajzoljuk. Úgy is lehet, hogy lebontjuk a képet alapformákra, mint kör, négyzet, téglalap, háromszög és egyéb sokszögek. Ezeknek természetesen nem kell szabályos testeknek lenniük, de nagy segítségünkre lehetnek az alapvázlat és az arányok megrajzolásában.

Az alábbi videó ehhez ad instrukciókat, hogy hogyan is lehet még a legbonyolultabb dolgokat is először alapformákként megrajzolni, majd erre építkezve megrajzolni a valós, realisztikus képet.

Az elején van egy fás példa, az még nem olyan jó, de utána áttér egy ló megrajzolására, na az már nagyon jó. Rengeteget lehet belőle tanulni és érdemes kipróbálni!!! 🙂 Vegyél pauszpapírt, vagy tracing papert, és azt helyezd rá a fényképre, mikor felrajzolod rá az alapformákat tollal.

Online Jobb Agyféltekés Rajztanfolyam-> Megtanulsz másképp nézni a dolgokra, és megtanulod a rajzoláshoz szükséges alapkészségeket. Gyönyörű portrékat fogsz rajzolni pár hét alatt, a fejlődés elképesztő. -> http://rajzhobby.hu/online-jobb-agyfeltekes-rajztanfolyam/

Hogyan rajzoljunk alapformák segítségével bejegyzéshez 1 hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Színes Jobb Agyféltekés Tanfolyam
Kategóriák