Online Jobb Agyféltekés TanfolyamokPár napja lettem kész a legújabb rajzommal. Natalie Portman-t ábrázolja, aki nem régiben kapott Oscar díjat a Fekete Hattyúban nyújtott alakításáért. Ezért ebben a rajzban engem is ez ihletett meg, így került a képre egy hattyútoll is.

Bár megjegyzem, a film nekem nem tetszett annyira… De hát ízlések és pofonok, ugyebár. 🙂

Ez a rajzom kb. 20 (vagy több) órán át készült, minden részletét igyekeztem minél alaposabban kidolgozni és élveztem minden egyes percét 🙂 Ellentétes árnyékolást alkalmaztam a háttérnél és sajnos csak mikor kész lettem vele, akkor jöttem rá, hogy jobb lett volna, ha a sötét árnyékot a jobb felső sarokból indítom és úgy halad a világos része a bal alsó sarok felé.

Viszont így meg az tetszik benne, hogy kiemeli a sötét háttér a fehér hattyútollat, ami így még fehérebbnek, ragyogóbbnak tűnik. 🙂

Tehát akkor a rajz: 24 x 34 cm-es, sima Fabriano Disegno rajzpapíron készült, kb. 20 óra alatt. A rajz megvásárolható, érdeklődni lehet a rajz.hobby@gmail.com email címen.

Portrérajzolás

Rajzrendelés: Lepd meg magad, barátodat vagy kedvesedet, egyedileg készült, részletesen kidolgozott grafitrajzzal! ->http://rajzhobby.hu/portrerajzolas

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Színes Jobb Agyféltekés Tanfolyam
Kategóriák