Online Jobb Agyféltekés Tanfolyamok

Nem sokára vége a színek jelentéseiről szóló bejegyzés sorozatnak, ez az utolsó előtti. Most a Barna és a Fehér következik. Így a következő, és egyben az utolsó, bejegyzésre már csak a Fekete fog jutni.

Barna:


Megbízhatóságot, és férfiasságot jelképez, kiegyensúlyoz. A barna depresszív állapotokban felélénkít, és megnyugtatja, ha túlpörögtünk vagy kapkodunk.

A barnát kedvelő ember: türelmes, földhözragadt, kellemesen nyugodt, életélvező, ugyanakkor fél a döntésektől, néha lusta, és képtelen védekezni, székrekedésre hajlamos.

Fehér:


A fehér színnel kapcsolatban a fényre, a jóságra, az áratlanságra, az egyszerűségre, a szüzességre asszociálunk. Leginkább a tökéletesség színéhez társítjuk.

Ezek mellett a fehér szín a biztonságot, egyszerűséget és tisztaságot is szimbolizálja. A feketével ellentétben leginkább pozitív jelentése van. Sikeres kezdetet is jelenthet.

A címertanban a fehér jelentése a hűség, kötelességtudás és egyszerűség.

A hirdetésekben a fehér utalhat a frissességre és tisztaságra, mert egyben a friss hó színe is ez. High-tech témában is bátran használhatod, mert egyszerűséget (egyszerű kezelhetőséget) sugall.

Megfelelő szín a különböző jótékonysági szervezetek számára is, hisz az angyalokat legtöbbször fehér ruhában ábrázolják.

Továbbá a fehér megfelelő szín a kórházak, orvosok számára is (sterilitást, tisztaságot sugall), így ajánlhatod az egészségügyben dolgozó ügyfelek számára is.
Étkezésben és élelmiszerekkel kapcsolatban leginkább a könnyűséget, a zsírszegény ételeket és a tejtermékeket jelenti.

Ha szeretnél mélyebben  elmerülni a színek világában -> Színes tanfolyam

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Színes Jobb Agyféltekés Tanfolyam
Kategóriák