Online Jobb Agyféltekés TanfolyamokSzínek jelentése és hatásai sorozat mostani részében a lila, mélykék és a türkiz szín hatásait fürkésszük.

Lila


Megnyugtat, a védettség képzetét kelti, találékonnyá tesz. A testben beindítja a nyirokkeringést, jó hatással van a narancsbőrre. A lila a kék és a piros keveréke, vagyis hatása valahol a nyugtató és az energetizáló között van.

Ez azt jelenti, hogy idegesség esetén egyszerre lazít, illetve megerősít. Ez hangulati válságok esetén különösen előnyös. A lila többet tud, mint kihúzni a gödörből: aktiválja az agy kreatív központját, serkenti a szellemire való koncentrálást.

Lilát kedvelő ember: praktikus, kreatív, többnyire optimista, de gyakran nyugtalan, és nehézségei vannak az elalvással.

Mélykék:


A mélykék, intuitív szín különösen az érzékszervekre, azokon belül is a fülre és az orra van nagy hatással. Az idegi eredetű zavarokra, lelki kimerültségre és hasonló panaszokra nagyon jó az indigó.

Kristályai: zafír,

Sok indigó az aurában: egyéniség, visszahúzódó alkat vagy erre való törekvés

Szereti az indigót: intuitív, érzékeny, befelé forduló, szellemi-lelki síkon sebezhető

Az indigó elutasítása: félelem a saját mély rétegeitől

Türkiz


Ha hiányzik életéből a kreativitás, az inspiráció, ha szellemi tunyaság, zárkózottság, a változásoktól való félelem és elégedetlenség jellemzi. Ez a színárnyalat segíti a tudat kiteljesedését, nyitottságot közvetít, feloldja a keserűséget, megszabadít a lelki terhektől.

A türkiz színnel szimpatizálók képzelőereje nagy, kreatív, népszerű személyiségek, akik a dolgok mélyére látnak, és könnyen megértetik magukat mindenkivel.

Érdekelnek a színek, és szeretnél te is alkotni, festeni? -> Színes tanfolyam

Színek jelentése 6. – Lila, Mélykék, Türkiz bejegyzéshez 4 hozzászólás

 • Piri szerint:

  Hogyan tudok betekintést nyerni a “Színes tanfolyam” DVD anyagából.
  Youtuben megnézhető, mielőtt megvenném: Mi van ha nem tetszik, fogalmam sincs, mi a pontos tematikája, legalább erről írnál. Vagy egy pár kép, hogyan zajlik le ez az egész tanfolyam.
  köszi. Piri

 • Rajzfun szerint:

  Szia Piri,

  Köszönöm az érdeklődést. Ha rányomsz a “színes tanfolyam” linkre, akkor ott találsz bővebb információt, hogy miről is szól ez a tanfolyam, és miket sajátíthatsz el rajta. De egyenlőre nem készítettem olyan anyagot, hogy bele lehessen nézni.
  De átgondolom, amit írtál – köszönöm – és majd csinálok egy pontos tematikai leírást a tanfolyamról, hogy ne legyenek kétségek.
  Valamint, ha lejár az akciós időszak, majd erre is be akarom vezetni – mint a rajztanfolyamnál – a 3 napos 100%-os garanciát. Vagyis, hogy átvétel után 3 napig akár indoklás nélkül is visszaküldheted, és visszakapod a tanfolyam teljes árát. Így ha nem tetszik, vissza lehet majd küldeni.

  Üdv,
  Ági

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Színes Jobb Agyféltekés Tanfolyam
Kategóriák