Online Jobb Agyféltekés Tanfolyamok

A jobb agyféltekés rajzolásnál nem csak az a cél, hogy jó kép szülessen, néha ez nem is fontos, hanem inkább az, hogy felszabadítson a napi problémák és a világ nyomása alól. Így a jobb agyféltekés rajztanfolyamoknak ez is a célja, hogy megmutasson egy másfajta látás- és gondolkodásmódot.

Mikor rajzolsz, vagy bármilyen alkotó tevékenységet végzel, egy idő után teljesen elmerülsz a feladatban, sikerül lelassulnod a jelen pillanatra és teljes mértékben megélni azt. Az idő relatívvá válik és nem is érzékeled a múlását, kikapcsol az általában uralkodó realisztikus és folyamatosan elemző oldalunk, így megnyugszunk és pihenünk.

A rajzolás célja, ha hobbinak választod az, hogy szórakoztasson, hogy kiélhesd benne kreatív, alkotó vágyadat és a szépség iránti igényedet. Segít oldani a félelmet és a stresszt valamint önértékelési problémákat oldhat meg, harmóniába kerülhetünk önmagunkkal és a környezetünkkel azáltal, hogy a rajzoláshoz szükséges módon nézzük a világot és elfogadjuk a dolgokat olyannak, amilyenek.

A tanfolyamon elért gyors és hirtelen fejlődéssel hatalmas sikerélményt élhetsz át, ami ad egy löketet, egy olyan önbizalmat, amit átültethetsz az életed más területeire is.

A képes vagyok rá és én is meg tudom csinálni érzés, valamint az, hogy egy kicsit kilépsz a komfortzónádból nélkülözhetetlen az ember számára a személyes fejlődéshez.

Az újfajta látásmód pedig hozzásegít, hogy máshogy állj a mindennapi problémákhoz és hatékonyabban old meg azokat.

Örömmel várom azoknak a kommentjét, akik végeztek már ilyen tanfolyamot és azóta is folyamatosan rajzolnak. Írjatok nyugodtan tapasztalatokat, véleményeket! Akár negatívak, akár pozitívak. Itt nincs “rossz”  vélemény, csak vélemény van. 🙂

Online Jobb Agyféltekés Rajztanfolyam

A jobb agyféltekés rajzolás egyéb hatásai bejegyzéshez 2 hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Színes Jobb Agyféltekés Tanfolyam
Kategóriák