Online Jobb Agyféltekés Tanfolyamok

Elérhető a Rajztanfolyam legújabb, felfrissült változata!

Vagyis elkészült az Online Jobb Agyféltekés Rajztanfolyam 2.0


Hogy ez mit jelent? Az alap teória természetesen ugyan az, de jó pár dolgot megváltoztattam, illetve hozzátettem a tananyaghoz, amikkel egyrészt könnyebb a módszer elsajátítása, másrészt új dolgok kerültek a tananyagba, mind elméleti téren, mind új rajztechnikák, amikkel egy jobb, mélyebb és még inkább használható tudásra tehetsz szert.De ez még nem minden. Közkívánatra ismét Angelina Jolie lesz a fő rajz. Természetesen új rajz készült ehhez is, új videóval, részletesebb lépésről-lépésre való leírással, amihez nagyon sok illusztráció is tartozik, ahol végig követheted az elkészülés folyamatát. A videóban pedig a legelső lépéstől, a vázlatkészítéstől, a kezdéshez használt technikáktól az utolsó ceruzavonásig nézheted végig a rajz elkészülését, a részletes kidolgozás folyamatát.És még egy plusz, a referenciaképek között megtalálod ennek a rajznak a vázlatát is nyomtatható formában, így gyakorolhatod az árnyékolást ennek segítségével, mielőtt nekikezdesz a saját rajzod elkészítéséhez.

Ugyanígy a tanfolyam többi része is megújult, új, jobb minőségű hanganyagok, feladatleírások illusztrációkkal és mindenhol vadonatúj videók új rajzokkal!

Valamint elárulok egy titkot. Érdemes most elvégezned ezt az alaptanfolyamot, mert nem állunk meg itt! Nem sokára érkezik a következő tanfolyam, amivel tovább mélyítheted az itt megszerzett tudásodat és egy magasabb szintre léphetsz. 🙂Kezdj hozzá most! 🙂

Lehet, hogy egész életedben úgy érezted, hogy ügyetlen vagy a rajzhoz ezért nem is próbáltad meg, vagy ha meg is próbáltad, nem olyan rajzok születtek, mint ahogy azt szeretted volna.
Ha így van, akkor ezzel a tanfolyammal most rácáfolok erre.

Online Jobb Agyféltekés Rajztanfolyam - Hobby Rajz

Szeretnél egy olyan hobbit, amit bármikor elővehetsz, és amivel kiszakadhatsz
a mindennapok megszokásából?
A rajzolás célja nem csak az, hogy jó kép szülessen. Néha inkább az a fontos, hogy egyszerűen felszabadít a mindennapi problémák és a világ nyomása alól.

Sokan vannak, akik próbálkoznak a rajzolással, de mindig csak gyerekes firkálmányok születnek. Nem tudják papírra vetni az elképzeléseiket, ötleteiket, pedig a vágy meg van hozzá vagy éppenséggel szükségük lenne rá a munkájuk, vagy akár a hobbijuk miatt.

Vannak, akik a dolgokat csak egy oldalról tudják megközelíteni, így mintha csak körbe-körbe járnának, egy-egy problémánál mindig elakadnak. Csak egy nézőpontból képesek szemlélni a világot.

Jó páran eldöntötték már, hogy cselekszenek, és elmennek valamilyen tanfolyamra, de nincsen rá idejük, nem akarnak szabadságot kivenni vagy egyszerűen nincs is elérhető távolságban tanfolyam. Vagy csak túl drágának találják a tanfolyamokat.

Olyan is előfordul, hogy van, aki azt gondolja, hogy már túl késő elkezdeni rajzolni tanulni, hogy ehhez több éves képzésre van szükség, ráadásul előképzettség is kell.

Előfordult már veled, hogy frusztráltnak, céltalannak érezed a napjaidat, hogy nem tudod, hogyan csendesíthetnéd le a fejedben folyamatosan keringő gondolatokat, hogyan szakadhatnál ki egy kicsit a mindennapi mókuskerékből?

Lehet, hogy mind ez nem igaz rád, egyszerűen csak rajzolnál, de nem tudod, hogyan kezdj hozzá. Nem szeretnél elmenni rajztanfolyamra, esetleg nem szeretnél sok ember között csoportban tanulni. Sokan éppen azért nem, mert félnek mások reakcióitól a rajzaik láttán, félnek, hogy mindenki jobb lesz náluk, és kellemetlenül fogják érezni magukat. Esetleg aggódnak, hogy túl lassúak lesznek, és nem akarják, hogy mindenkinek rájuk kelljen várnia.

Minderre csak rátesz egy lapáttal, hogy otthon próbálkoztak már a rajztanulással könyvekből, de a folyamatos kudarcélmény még inkább csak elvette a kedvüket és az önbizalmukat a folytatástól.

Ha ez a szituáció ismerős számodra, vajon elgondolkoztál-e már azon, hogy a gond NEM Veled van? Hiszen az emberek csak nagyon kis százaléka képes könyvből elsajátítani valamilyen gyakorlati képességet. Egyszerűen csak kéne valaki, aki megmutatja hogyan is kezdj hozzá, aki “fogja a kezed”, végig vezet az úton és segít, mikor elakadsz.

A legfőbb probléma lehet az is, hogy nem vagy biztos benne, hogy a tanfolyam számodra sikeres lesz és a tanított módszerrel Te valóban meg tudsz tanulni rajzolni és elsajátítani egy másik szemléletmódot. Így félsz, hogy csak kidobott pénz lenne az egész.
Főleg, hogy mi van akkor, ha a tanfolyam még jól is sikerül, de utána instrukciók nélkül egyedül már nem fog menni?

 

 • Jó lenne, hogy mikor eszedbe jut egy jó ötlet, akkor azt papírra tudnád vetni, le tudnád rajzolni? Lehet, hogy épp a munkád miatt lenne erre szükséged?
   
 • Szeretnéd, ha a kezed alatt gyerekes firkálmányok helyett valódi műalkotások születnének?
   
 • Türelmetlen alkat vagy, így nem akarsz – vagy nem tudsz – éveket tanulással tölteni? Neked olyan tanfolyam kell, amit most azonnal elkezdhetsz és gyorsan, biztosan és hatékonyan eljuthatsz a nulláról az első portrérajzodig?
   
 • Már régen szeretnéd valahogy kiélni a benned rejlő kreativitást, de eddig még nem találtad meg a megfelelő eszközt hozzá?
   
 • Szeretnél egy más gondolkodás- és látásmódot is elsajátítani, ami által egy számodra eddig ismeretlen oldalról közelíthetnéd meg az eddig megoldhatatlannak tűnő problémáidat és ezáltal megoldást találni rájuk?
   
 • Jó lenne egy olyan tanfolyam, ahol nem kell egy kötött időhöz alkalmazkodnod, nem kell szabadságot kivenned, ott és akkor tanulhatnál, ahol és ahogyan neked jó?
   
 • De mindemellett szeretnél egyedileg rád szabott segítséget kapni egy tapasztalt oktatótól, gyakorló művésztől, mintha egy magán rajztanárod lenne?
   
 • Ráadásul azt is szeretnéd, hogy mostantól ne számítson, hogy az ország mely pontján laksz vagy, hogy külföldön élsz ahhoz, hogy elérhető legyen számodra a jobb agyféltekés rajztanfolyam az anyanyelveden?

Csak ha legalább egy kérdésre igennel válaszoltál a fenti kérdések közül, akkor érdemes tovább olvasnod. Ha mindenre nem a válasz, akkor ez a lehetőség nem Neked szól.🙂
Mi az a módszer, amivel gyorsan, könnyedén és garantáltan megtanulhatsz rajzolni, és amihez ráadásul nem kell előképzettség sem????
Az Online Jobb Agyféltekés Rajztanfolyam lépésről lépésre végigvezet a teljesen kezdő “pálcikaemberes” szinttől az első igazi portrérajzodig, sőt még azon is túl, a tanfolyam utáni rajzaidnál sem hagy magadra.

Mindezt úgy, hogy nem kell elmenned sehová, otthonod kényelméből, a nyaralás során vagy bárhonnan végezheted a feladatokat akkor, amikor csak akarod.

Az, hogy mennyi idő alatt végzed el a tanfolyamot, csak tőled függ. Elvégezheted akár 1 hét alatt is, de akár több hónapig is csinálhatod, ha úgy fér bele az idődbe. Amit egyszer már megtanultál, azt nem felejted el, így nem kell aggódnod, hogy mi van, ha csak egy hét múlva vagy még később tudod folytatni az tananyagot.

Online Jobb Agyféltekés Rajztanfolyam - Hobby RajzEzen az Online Jobb Agyféltekés Rajztanfolyamon, az elméleti tudáson kívül, lépésről lépésre mutatom be a feladatok elvégzését sok-sok illusztrációval, leírással és videókkal.

Megszerezheted mindazt az elméleti és technikai tudást melynek segítségével bármit élethűen le tudsz majd rajzolni, és közben egy olyan látás- és gondolkodásmódra is szert teszel, amivel a problémáidat egészen más megvilágításban láthatod.

Online Jobb Agyféltekés Rajztanfolyam - Hobby RajzSegítségével oldhatod a benned lévő félelmet és a stresszt, valamint önértékelési problémákra is pozitív hatással van. A másfajta látásmód lehetővé teszi, hogy a dolgokat olyannak fogadd el amilyenek, és így harmóniába kerülsz önmagaddal és a környezeteddel.

A tanfolyam során elért elképesztő mértékű fejlődéssel hatalmas sikerélményt élhetsz át, ami ad egy löketet, egy “meg tudom csinálni, képes vagyok rá” érzést és ezáltal egy olyan önbizalmat, amit átültethetsz az életed más területeire is.

De nem szeretnélek áltatni: ehhez nem elég megvenned a tanfolyamot, csinálnod is kell!
 
 
Online Jobb Agyféltekés Rajztanfolyam - Hobby Rajz

Végig kell hallgatni az anyagokat, meg kell érteni őket, a feladatokat úgy kell végigcsinálnod, ahogy azt elmondom, illetve leírom. Nem szabad kihagynod egy feladatot sem és sorrendben kell haladnod a tananyaggal, mert az egyes tudásanyagok egymásra épülnek, így ez alapvető fontosságú. Valamint tartsd velem a kapcsolatot a rajztanfolyam során és küld át a munkáidat, hogy időben javíthassam az esetleges hibáidat. Nem utolsó sorban pedig kérdezz, ha valamit nem értesz, ha valami nem egyértelmű.

Továbbá a legfontosabb pont: gyakorolj, gyakorolj és még egy kicsit gyakorolj!

Ez utóbbit nem lehet eléggé hangsúlyozni. Mint minden gyakorlatai tárgynál, nem elég, ha csak elolvasod, meghallgatod, csinálni, gyakorolni kell!!!!

Azt viszont megígérem, hogy ha így teszel, akkor a tanfolyam végére meg leszel elégedve a teljesítményeddel, rajzaiddal és valóban megtapasztalod azt, hogy milyen is ez a másfajta látásmód, és miért is jó az, ha a jobb agyféltekédet is bevonod a mindennapjaidba.

A tanfolyam még csak a kezdet. Ugyanis a jobb agyfélteke aktivizálásának hatásait főleg a tanfolyam végeztével fogod megtapasztalni, ha nem hagyod abba a rajzolást és néha tudatosan figyelsz az átváltásra. Vagyis hosszú távon fogja kifejteni a jótékony hatását, nem varázsütés szerűen.

Hobby rajz Online Jobb Agyféltekés Rajztanfolyam
A tanfolyam letöltési linkek formájában kapod meg, aminek egyértelműen az az előnye, hogy nem kell várnod, fizetés után azonnal megkapod, így azonnal el is kezdheted a tanulást, rajzolást. Valamint nincs postaköltség, így olcsóbban jutsz hozzá a tananyaghoz.

Maga a tananyag PowerPoint-os hanganyagokon, oktatóvideókon, feladatleírásokon, illusztrációkon keresztül mutatja be lépésről-lépésre:

 • Az elméleti hátterét a módszernek,
 • a szükséges rajzkészséget és azok elsajátítását,
 • és a fotó realisztikus, élethű ábrázoláshoz kellő rajztechnikákat,
 • valamint külön kérhető az alaptanfolyam mellé a bónuszok, ahol olyanokról lesz szó, mint állat-, illetve szőrrajzolás, szem-, száj-, orr-, fül- és hajrajzolás.

Az Online Jobb Agyféltekés Rajztanfolyam során ugyanazt tanulhatod meg, mintha részt vennél egy 3-4 napos tanfolyamon, azzal a különbséggel, hogy itt nagyobb, részletesebb és mélyrehatóbb tudásra teszel szert a személyre szabott segítségnyújtás, a saját ütemedben való haladás és a bónuszokban tanított pluszok által, amit egyéb tanfolyamokon nem tanítanak.

A tanfolyam anyaga tartalmazza, hogy milyen eszközökre lesz szükséged a tanfolyam során. Mindent be tudsz szerezni egy papír írószer boltban, illetve ha valamit nem kapnál meg, vagy nincs a közeledben rá lehetőség, akkor ajánlok webshopokat is a tananyagban, ahonnan meg tudod rendelni az eszközöket.

A tanfolyam során folyamatosan, majd a tanfolyam utolsó feladatának elvégzése után még 1 hónapig velem tartod a kapcsolatot. Így bármikor ott leszek, hogy segítsek. Ahogy már említettem ez nem elméleti tárgy, ehhez a tanfolyamhoz gyakorolni és csinálni kell.

Gyerekek esetében a tanfolyam

Sokszor kapok olyan kérdést, hogy gyerekek is végezhetik-e a tanfolyamot. Általában a tanfolyamot 13-14 éves kortól szoktam ajánlani. Egyrészt azért, mert a feladatok elég nagy koncentrációt igényelnek, még így is, hogy maguknak tudják beosztani a feladatok ütemét.

A másik ok pedig, hogy körülbelül 13-14 éves korra érik el azt a fajta szem- és kézkoordinációt, ami a realisztikus rajzokhoz szükséges.

Természetesen nem baj az sem, ha fiatalabb gyermek végzi a tanfolyamot, ha van kedve hozzá. Volt erre bőven példa az eddigi tanfolyamok során és nagyon jó eredmények születtek.
A lényeg az, hogy tisztában legyen azzal, hogy valószínűleg most még nem fog olyan eredményeket elérni, mint pár évvel később. Viszont sosem lehet elég korán elkezdeni rajzolni, és fejleszteni a készségeket, látásmódot, így ártani nem árt, csak használ. 🙂

Ajándékkártya

Ajándékba vennéd a tanfolyamot valakinek? Letöltési linket mégsem adhatsz ajándékba, nem igaz? Semmi probléma, rendeld meg a tanfolyamot Ajándékkártya formájában, így kézzelfoghatóvá teheted a meglepetésed.

Ezzel a kártyával, illetve a kártyán lévő kódszámmal jelentkezhet nálam a megajándékozottad, így közvetlenül neki fogom elküldeni a tanfolyam anyagát.

Ajandekkartya_Online Jobb Agyfeltekes Rajztanfolyam

Az Ajándékkártyát email-ben, pdf formátumban küldöm el neked, így gyorsan hozzájuthatsz és a saját nyomtatódon ki tudod nyomtatni. Ebben az esetben javaslom, hogy egy jó minőségű, vastagabb papírra/rajzpapírra nyomtasd ki. A kártya mérete 10,5 x 7,4 cm, így a legjobb, ha egy pici szép borítékba téve adod át az ajándékot.

Milyen témákról lesz szó az Online Jobb Agyféltekés Rajztanfolyam során?

 • A jobb agyféltekés módszer (látásmód, tudatállapot, önkifejezés és még sorolhatnám);
 • A jobb és a bal agyfélteke konfliktusa, (az átváltás);
 • A gyermekkor művészete, szimbólumok;
 • Az 5 alapvető rajzkészség (szélek, terek, viszonyok, fények és árnyékok, teljesség észlelése);
 • Kontúrrajzolás;
 • Negatívtér rajzolás;
 • Szögek és arányok;
 • Perspektivikus rajzok;
 • Profilrajzolás, a fej arányai;
 • Tónusok és árnyékolás;
 • Portrérajzolás;
 • A 6. és 7. rajzkészség (emlékezetből és képzeletből rajzolás);
 • + Bónuszok, ami külön kérhető az Alaptanfolyam mellé!!!!

Miért jó neked ez az Online Jobb Agyféltekés Rajztanfolyam?

 1. Úgy épülnek fel a tananyagok, hogy egyszerre csak egy kisebb részt fogjanak át, így nem kell egyszerre rengeteg időt rászánnod, hanem beoszthatod magadnak, ahogy éppen ráérsz.
 2. Lépésről lépésre haladunk, ahol az egyes technikák egymásra épülnek, így az alapoktól építed fel a rajztudásod.
 3. A gyakorlati feladatoknak köszönhetően nem neked kell kitalálni, hogy az elméleti anyagot, hogyan is használd fel, hanem egyből be is gyakorlod, így jobban meg is érted.
 4. Az illusztrációk, leírások és videók segítségével pontosan megmutatom, hogy mit kell csinálnod. Ha valami túl gyors neked, vagy elsőre nem világos, visszatekerheted a tananyagot, illetve újra elolvashatod.
 5. Folyamatosan tartod velem a kapcsolatot, így úgymond egy magántanárra tettél szert, aki egyedileg, személyre szabottan segít neked.

Mit tartalmaz pontosan a tananyag?


1. rész

(8 db, kb. 70 perces hanganyag bemutatóval, 5 db lépésről lépésre való feladatleírás illusztrációkkal, 8 db referenciakép, 1 db videó a kézrajzoláshoz)
 

 • A jobb agyféltekés módszerről
 • Szükséges eszközök listája és bemutatása
 • Mi az az 5 alapvető rajzkészség
 • Hogyan érjük el a Jobb agyféltekés módot
 • A látás bonyodalma
 • A rajzolás, mint tanulható képesség
 • Tudatállapot
 • A rajzolás nem cél, hanem eszköz
 • Szükséges rajzeszközök
 • Tanulás előtti rajzok elkészítése
 • Önkifejezés
 • A jobb és a bal agyfélteke, valamint ezek konfliktusa
 • Átváltás -> A kettős agy gyakorlata
 • Tisztán a jobb agyfélteke használata – rajzgyakorlat
 • A gyermekkor művészete
 • Szimbólumok
 • Kontúrrajzolás
 • Kézrajzolás és a különböző vonalvezetések


 


2. rész

(8 db, kb. 90 percnyi hanganyag bemutatóval, 6 db lépésről lépésre való feladatleírás illusztrációkkal, 8 db referenciakép)
 

 • A terek észlelése, negatív tér rajzolás
 • A kompozíció
 • Képsík használata
 • Perspektivikus észlelés, az összefüggések észlelése?
 • Szögek és arányok
 • Az arányok fontossága
 • A fej arányai
 • Profilrajzolás (képről és élő modell után)


 


 


3. rész

(8 db, kb. 45 percnyi hanganyag bemutatóval, 5 db lépésről lépésre való feladatleírás illusztrációkkal, 3 db videó a gömb, portrérajzoláshoz, 16 referenciakép, plusz a Bónuszok tananyagok, amennyiben azt is megrendeled hozzá, ennek tartalma 6 hanganyag és prezentáció, 14 referenciakép és 6 videó)
 

 • Árnyékolás, tónusok – fények és árnyékok
 • Értékskála
 • A különböző ceruzafajták, melyiket mikor használd
 • A jobb agyféltekés mód az árnyékolásban
 • Egyenletes tónusú árnyékolás
 • Árnyékolásra gyakorlatok (képről és élő modell után)
 • Portrérajzolás (fényképről és a sajátod elkészítése tükörből)
 • Hatodik és Hetedik rajzkészség (emlékezetből és képzeletből rajzolás)

BÓNUSZOK (amennyiben ezt is megrendeled az Alaptanfolyam mellé)!!!

 • Szem-,
 • Orr-,
 • Száj-,
 • Fül-,
 • Hajrajzolás,
 • Kutya-, illetve Szőrrajzolás,

Mennyibe kerül mindez?
Ilyen jellegű képzést jelenleg csak itt találsz Magyarországon. Van rengeteg élő tanfolyam, melyek 3-4 naposak, valamint könyvek is elérhetőek, de olyan oktatóanyag, amit online, folyamatos, személyre szabott segítségnyújtással, távoktatásban tanulhatsz, valamint olyan pluszokat is megtanít, amit ez a tanfolyam, olyan nincs a piacon.

Online Jobb Agyféltekés Rajztanfolyam - Hobby Rajz

Az 3-4 napos tanfolyamok ára elég széles skálán mozog a minőségtől is függően lehet akár 15,000 Ft-tól 50 – 55,000 Ft-ig találni Jobb agyféltekés rajztanfolyamokat.

De nem akarom tovább húzni az időt, ennek az alap Online Jobb Agyféltekés Rajztanfolyam ára egyben fizetve: 24,000 Ft (Bónusz tananyagok nélkül).

A teljes alap Online Jobb Agyféltekés Rajztanfolyam anyaga Bónusz tananyaggal együtt: 31,500 Ft

A Bónusz Tananyagokat külön is megvásárolhatod, minden egyes részt külön-külön vagy akár egyben is. Ezek a opcióka következők:

 • Szemrajzolás: 3,150 Ft
 • Orr rajzolás: 3,150 Ft
 • Szájrajzolás: 3,150 Ft
 • Fülrajzolás: 3,150 Ft
 • Hajrajzolás: 2,100 Ft
 • Kutya-, illetve Szőrrajzolás: 3,150 Ft
 • Bónuszok teljes csomag (szem-, orr-, száj-, fül-, haj- és kutyarajz): 12,500 Ft

Fontos tudnod: Itt mindenki akkor kezdi el a tanfolyamot, ahogy az neki megfelel, valamint annyi ideig csinálja, ameddig csak akarja, nincs időkorlát. Így az időbeli elcsúszásoknak köszönhetően minden résztvevőnek tudom biztosítani a személyes segítségnyújtást, és ehhez ragaszkodom is.

De sajnos az én kapacitásaim is végesek, így időnként le kell állítanom a rendelést, a minőség fenntartása érdekében. Ha érdekel a tanfolyam, akkor jelentkezz most, nehogy lemaradj!

Légy őszinte magadhoz, ha valóban érdekel ez a módszer és szeretnél megtanulni rajzolni, akkor nem találsz ennél jobb lehetőséget a tanulásra!

Jelentkezz most!
Jelentkezni tehát addig lehet, míg a helyek el nem fogynak. Miután jelentkeztél a tanfolyamra azonnal kapni fogsz egy visszaigazoló email-t a fizetés részleteivel.

Fizetni lehet átutalással, PayPal-on keresztül, vagy Bankkártyával (ez utóbbi is a PayPal rendszerén keresztül történik).

A fizetési határidő a megrendelés leadása után 8 nap, ez idő után sajnos át kell, hogy adjam a helyedet másnak.

Megrendelés - Online Jobb Agyféltekés Rajztanfolyam - Hobby Rajz