Online Jobb Agyféltekés Tanfolyamok

Ha teljesen kezdő vagy, vagy egyszerűen csak régen fogtál ceruzát a kezedbe és berozsdásodtál, akkor mint ha csak sportoló lennél, szükséged van egy kis bemelegítésre.

Tehát a berozsdásodás ellen, valamint a szem- és kéz koordináció javítása érdekében érdemes előszedni a jó öreg vázlatfüzetet és kicsit firkálgatni, végtelen jeleket rajzolgatni, aztán áttérni a “mogyoró formák” rajzolgatására. Ez utóbbi lehet viccesen hangzik, de nagyon hasznos.

Egyrészt valóban javítja a kéz koordinációt, másrészt ez egy első lépés is lehet a képzeletből, emlékezetből rajzoláshoz. Lehetőleg ne nagyon emeld fel a kezedet a papírról, az egyes mogyoró formákat össze is kötheted kicsi körökkel, valamint berajzolhatod a bordák helyét, mintha ez egy felsőtest lenne stb.

Nézd csak meg a lenti videót, hogy értsd miről is beszélek. A videót készítő elektronikus rajztáblán rajzol, ezért is látsz egy számítógép monitort és nem papírt. De a lényeg akkor is ugyanaz, tehát ez ne tévesszen meg, ez kézzel való rajzolás.

Csináld meg te is!!! Rajzolj egy lapra 50 db ilyen mogyoró formát. Meríts ötleteket a videóból, nyugodtan legyél kreatív! 🙂

A következő bejegyzésben majd arról lesz szó, hogy hogyan is használhatod ezt fel az emlékezetből rajzoláshoz.

Szeretnél valami maradandót és szépet alkotni? -> Online rajztanfolyam

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Színes Jobb Agyféltekés Tanfolyam
Kategóriák