Online Jobb Agyféltekés Tanfolyamok

Instrukciók a letöltéshez

Nyisd meg az email-ben található első letöltési linket. A megnyíló oldalon látni fogsz mappákat. Attól függően, hogy van-e google drive-od, a következőképpen láthatod. Lásd a lenti képeket!

Ha van Google Drive-od:

Ha nincs Google Drive-od:

Ha nincs Google Drive fiókod. Állj a kurzorral az egyik mappa felé, majd kattints a jobb oldalon megjelenő nyíl ikonra. Lásd a lenti képet!

Ha ilyen nézetben látod, akkor pedig a mappa bal oldalán megjelenő nyíl ikonra kattints! Lásd a lenti képet!

Ha be vagy jelentkezve a Google Drive fiókodba, akkor annyi a különbség, hogy nem az ikonra kattintasz, hanem az egyik mappára való kattintás után, kattints a jobb egér gombra és a legördülő menüből válaszd a “Download” (“Letöltés”) opciót. Lásd a lenti képeket. Onnantól a lépések ugyanazok lesznek.

Egy .zip kiterjesztésű file fog letöltődni a gépedre, abba a mappába, ami alapértelmezettként van beállítva a gépeden a letöltések helyének. Ez általában a “Letöltések” mappa.

Először mindig egy mappát töltsél le teljesen, majd csak az után kezdj hozzá a következő mappa letöltéséhez! Ha minden mappa letöltődött, akkor menj vissza az email-hez, és nyisd meg a következő letöltési linket, és ismét tölsd le az abban található mappákat külön-külön. És így tovább, míg mindent le nem töltöttél.

Ha mindent letöltöttél teljesen, akkor a kapott .zip file-okat ki kell csomagolnod egy erre megfelelő program segítségével. Általában van ilyen program alapból minden gépen. Ha neked nincs, akkor ilyen program például a WinZip, ami Windows és Mac operációs rendszerre is elérhető. Vagy kereshetsz egyéb programokat is a neten, ami vagy ingyenesen letölthető, vagy mindegyikhez van valamennyi időre elérhető próbaverzió.

Ha megvagy, akkor neki is kezdhetsz a tanfolyamnak. 🙂 Nyisd meg az I. rész_1 mappáját és először olvasd a el az “Itt kezd el!!!” című pdf dokumentumot.

Ha bármi probléma adódna a letöltéssel, akkor kérlek, írj a contact@rajzhobby.hu email címre. Vagy ha nem sikerül időben letölteni, akkor is írj, és elérhetővé teszem újabb 24 órára.

Jó tanulást és alkotást kívánok Neked! 🙂